Partnermogelijkheden en adverteren

Checklist Webwinkel vormt met een vakblad, website, e-mailnieuwsbrief en workshopdagen een multimediaal platform voor ondernemers die een webwinkel gaan starten of verder willen professionaliseren. Ook uw organisatie kan op dit platform profileren!

Checklist Webwinkel

Tweewekelijks vakblad dat gericht is op de praktijk met direct bruikbare tips, checklists en ervaringen van anderen. Onderwerpen die altijd aan bod komen zijn administratie, logistiek, marketing en ICT. Veel webwinkeliers hebben naast een webwinkel een volledige dagtaak aan hun baan of het gezinsleven en kunnen zich niet permitteren om veel tijd kwijt te zijn aan het verzamelen van informatie. Daarom is er voor hen nu Checklist Webwinkel.

Checklistwebwinkel.nl

Checklistwebwinkel.nl biedt webwinkeliers nieuws, trends, checklisten, ervaringen van anderen en tools. Het belangrijkste onderdeel is een online leveranciersoverzicht. Bezoekers aan de website plaatsen reviews over leveranciers en lezen over ervaringen van anderen. Naast advertentiemogelijkheden op de website hebben leveranciers altijd een gratis vermelding in het leveranciersoverzicht. Een plusvermelding is tegen betaling mogelijk.

Checklist Webwinkel e-mailnieuwsbrief

Iedere twee weken ontvangen abonnees op deze e-mailnieuwsbrief relevant nieuws in hun inbox.

Checklist Webwinkel Themadagen

Jaarlijks organiseert Checklist Webwinkel een aantal themadagen. U kunt op deze dagen een actieve rol spelen door onder andere een workshop aan te bieden of een stand af te nemen op de informatiemarkt.

U zet de multimediale mogelijkheden van het platform effectief in door een partnerpakket af te nemen. Bekijk de brochure voor meer informatie over partnerpakketten.

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over de commerciële mogelijkheden of van Checklist Webwinkel mogelijkheden op maat, neem vrijblijvend contact op met Arnout Bonselaar via (010) 224 8033 of webwinkel@checklist.nl. Voor persberichten of andere verzoeken van redactionele aard kunt u zich richten tot Auke Bullema via a.bullema@checklist.nl.