How2: Videomarketing scoort!

Video gebruiken ter promotie van uw producten of diensten is een dure aangelegenheid. Tenminste, dat denkt u! Videospecialist Pelpina Trip laat u zien dat u niet altijd heel veel geld hoeft te besteden om video's te maken en online te publiceren, zoals ze vertelt in deze YouTube-video.

Inhoud

Online video is populairder dan ooit: 78% van het totale internetverkeer bestaat tegenwoordig uit video. En dat is niet zo raar. Video’s zijn krachtig, innemend en tevens de persoonlijkste manier om te communiceren op het internet. Bovendien is het maken van video’s allang niet meer ingewikkeld of duur. Maar wist u dat u meer klanten kunt krijgen dankzij video's? En dat u ook uw website beter vindbaar kunt maken met online video?

In deze workshop in Utrecht laat Pelpina u zien dat het nog nooit zo makkelijk en goedkoop is geweest om video's te produceren, en hoe u succesvol video kunt toevoegen aan uw marketingstrategie. Want, een video schieten kan iedereen. Waar het echt om draait, is een goede video maken die ook echt z'n doel bereikt. 

Data

  • 14 september 2017

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Betaling geschiedt voorafgaand aan de studiedag. Annuleren kan kosteloos tot vier weken voor aanvang van de studiedag. U kunt uw plaats altijd door een vervanger laten innemen.

JA, ik schrijf mij nu in voor de Workshop 'Videomarketing scoort!'
Ik neem graag deel op


 


Over Pelpina Trip

Pelpina houdt van video en die liefde voor video straalt zij ook uit! Daar werd de redactie van Checklist Webwinkel door aangestoken. Want als Pelpina ergens enthousiast over is, weet ze dat over te brengen. Dat gaat u tijdens deze workshop ervaren, want Pelpina vertelt u hoe u zelf video’s kunt maken en online publiceert. Pelpina heeft een groot deel van haar ervaring in de Verenigde Staten opgedaan. Daar heeft ze als tv-presentatrice en - producer heeft gewerkt, maar ook voor verschillende merken de online marketing gedaan.

De locatie

Deze workshop wordt georganiseerd in:

BCN Utrecht CS 
Catharijnesingel 48 
3511 GC Utrecht