Docdata Payments

Categorie: Betaalmogelijkheden 

Expertise: Payment Service Providers 

 

Adresgegevens Hoofdstraat 82
3972 LB Driebergen-Rijsenburg

Telefoon (+31)(0)343 53 00 00

Website http://www.docdatapayments.com/nl

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier.

Geef waardering Stuur door Print

Toelichting waarderingscijfer

Wilt u als webwinkelier meer uit uw webshop halen met online payments? Met de online payment service van Docdata Payments bieden wij u de mogelijkheid een breed pakket van betaalmethoden aan te bieden. Veilig betalen is ons uitgangspunt. Heeft u internationale ambities? Docdata Payments heeft als internationaal georiënteerde Payment Service Provider veel te bieden.

Beschrijving

Wilt u als webwinkelier meer uit uw webshop halen met online payments? Met de online payment service van Docdata Payments bieden wij u de mogelijkheid een breed pakket van betaalmethoden aan te bieden. Veilig betalen is ons uitgangspunt. Heeft u internationale ambities? Docdata Payments heeft als internationaal georiënteerde Payment Service Provider veel te bieden.

Waarderingen

Docdata Payments is 2 keer gewaardeerd.

10.0

Geplaatst op 15 september 2014

  • Kwaliteit product/dienst: 10
  • Service: 10
  • Prijs/kwaliteitverhouding: 10
  • Levertijd: 10

Sinds 2011 helpt LEDsky zijn klanten met mooi licht én besparingen! Klantentevredenheid is onze absolute prioriteit. Daar doen we alles voor! We hebben twee jaar op rij een BeCommerce Award gewonnen in de categorie Huis en Tuin.

Daarom werken we enkel samen met betrouwbare partners en daar is Docdata Payments Systems één van. Anderhalf jaar geleden hebben we om die reden gekozen om over te schakelen naar Docdata Payments. Na een marktvergelijking bleek Docdata Payments voordeliger te zijn dan onze toenmalige betaalprovider. De kostprijs voor een online betaalsysteem weegt al snel zwaar door. Daarnaast is het Docdata-systeem betrouwbaar en stabiel. We hebben nog maar zelden opmerkingen gekregen van een klant dat een betaling niet lukte omdat het systeem blokkeerde.

Op LEDsky.be kan je via Docdata betalen met Maestro, Mister Cash, Mastercard en Visa. Voor de Nederlandse klanten van LEDsky.nl bieden we iDeal aan. Los daarvan hebben we ook PayPal, bankoverschrijving en de Belgische Eco-Cheques. Voorlopig is dat voor ons meer dan voldoende. Het geeft een goed gevoel dat we de betaalmogelijkheden snel en eenvoudig kunnen uitbreiden indien nodig. Zeker met het oog op internationale expansie is dat een extra troef van Docdata.

De rapportage binnen Docdata is duidelijk. Het is een voordeel voor onze administratie dat de betalingen gegroepeerd zijn en dat we de periodiciteit zelf kunnen regelen.
LEDsky is zich volop aan het ontwikkelen en we werken enkel met partners die flexibel kunnen inspelen op onze groeibehoefte. Docdata is een ideale partner!

3.0

Geplaatst op 15 oktober 2013

  • Kwaliteit product/dienst: 2
  • Service: 2
  • Prijs/kwaliteitverhouding: 2
  • Levertijd: 6

Ouderwets systeem. Geen technische experts aanwezig die het systeem echt kennen en de problemen direct doorgronden. Heb een standaard Magentoshop en implementatie heeft me enorm veel geld gekost doordat mijn webbouwer alle onvolkomenheden moest uitzoeken. Het werkt voor 90% maar niet zoals het zou moeten. Enorm spijt dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan en er een jaar aan vast zit.

N.B. Waarderingen worden door de redactie niet gecheckt op waarheid.
Bovendien kunnen waarderingen een subjectieve weergave van de inzender bevatten.

Waardeer Docdata Payments

Help een andere bezoeker van deze site door uw ervaring zo volledig mogelijk te beschrijven.

Hoe beoordeelt u in het algemeen de kwaliteit van de producten of diensten van deze leverancier?

Hoe beoordeelt u de geboden service, denk hierbij aan informatievoorziening, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid?

Hoe beoordeelt u de kwaliteit van de producten of diensten in verhouding tot de prijs?

Hoe beoordeelt u de snelheid en afhandeling van de door u bestelde producten of diensten?

Zou u deze leverancier aanbevelen bij andere webwinkeliers?


Uw gegevens

Uw naam en e-mailadres worden niet op de website getoond en zijn enkel bekend bij de redactie. Checklist Webwinkel respecteert uw privacy.Wilt u meewerken aan vervolgonderzoeken?

Wij gebruiken uw gegevens om u te informeren over (nieuwe) producten van Checklist Publishing BV en haar partners. Ook gebruiken we uw e-mailadres voor toezending van de twee wekelijkse abonnee e-nieuwsbrief.