Heeft u geen last van: winkeliers klagen over stijgende parkeertarieven

Maandag 21 augustus 2017 door Checklist Webwinkel 165 keer gelezen 1 reactie

Heeft u geen last van: winkeliers klagen over stijgende parkeertarieven

Detailhandel Nederland heeft Nederlandse gemeenten opgeroepen om de parkeertarieven in stadscentra te heroverwegen. Uit onderzoek van de branchevereniging blijkt namelijk dat de parkeertarieven opnieuw zijn gestegen.

In verschillende gemeenten zijn de kosten om een auto op straat te parkeren met tientallen procenten gestegen, blijkt uit onderzoek van Detailhandel Nederland. Dat zou ervoor zorgen dat klanten wegblijven.

Consument naar webwinkel

Volgens de winkeliers zorgen de hoge parkeertarieven ervoor dat consumenten wegblijven en hun bestelling in een webwinkel plaatsen. Ze willen daarom dat de parkeertarieven worden verlaagd of zelfs helemaal verdwijnen. Volgens onderzoekers biedt dat geen oplossing, maar een feit is dat webwinkeliers geen last hebben van de stijgende kosten om een auto te parkeren. 

Reacties op "Heeft u geen last van: winkeliers klagen over stijgende parkeertarieven"

Er is tot nu toe 1 reactie geplaatst. Reageer ook!

John Doe op Woensdag 23 augustus 2017 om 07:02

Tja als de parkeertarieven hoger worden dan de verzendkosten...

Plaats zelf een reactie


(wordt niet getoond)
(optioneel)


Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Checklist Webwinkel behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.