WhatsApp: geverifieerd zakelijk account in aantocht

Zaterdag 2 september 2017 door Rendement.nl 152 keer gelezen Geen reacties

WhatsApp: geverifieerd zakelijk account in aantocht

Het ziet ernaar uit dat WhatsApp geverifieerde zakelijke accounts gaat introduceren. Op dit moment test WhatsApp deze bedrijfsverificatie nog met een aantal organisaties. Een vinkje zal laten zien dat een gebruiker met 'the real deal' aan het chatten is.

WhatsApp kondige vorig jaar al aan dat bedrijfsverificatie tot de opties behoorde. Inmiddels is de pilot gelanceerd met een handjevol proefkonijnen, zo valt te lezen op WhatsApps bedrijfsblog. Zodra WhatsApp heeft geverifieerd dat een telefoonnummer daadwerkelijk aan een bepaalde organisatie toebehoort, krijgt een WhatsApp-gebruiker een zogenoemde ‘badge’ naast de naam van het contact te zien. De badge bestaat uit een wit vinkje in een groene, gekartelde cirkel en laat zien dat het om een geverifieerd zakelijk account gaat.

Lees verder op rendement.nl

Reacties op "WhatsApp: geverifieerd zakelijk account in aantocht"

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats zelf een reactie


(wordt niet getoond)
(optioneel)


Uw reactie wordt onder bovengenoemd artikel geplaatst. De redactie van Checklist Webwinkel behoudt zich het recht voor om reacties te verwijderen in geval ze niet ter zake doen, commercieel of kwetsend zijn. Alle reacties zijn te allen tijde voor verantwoordelijkheid van de inzender.