Over Checklist Webwinkel

Checklistwebwinkel.nl biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van e-commerce leveranciers in Nederland. Alles staat op één plek. Webwinkeliers hoeven dus niet langer op verschillende websites te zoeken naar de leverancier van hun keuze.

Deze website biedt u tevens de gelegenheid om uw leverancier te waarderen. Hiermee helpt u andere bezoekers die op zoek zijn naar een leverancier en geeft u leveranciers praktische suggesties voor het verder verbeteren van hun dienstverlening. Checklistwebwinkel.nl biedt u een objectief en betrouwbaar referentieplatform met betrekking tot ervaringen met leveranciers in de e-commerce.

Waarom deze website?

Op internet is het aanbod van leveranciers versnipperd en daardoor is het lastig door de bomen het bos te zien. Daarnaast is het voor webwinkeliers onmogelijk om op één plek de praktische informatie, en ervaringen van anderen te vinden. Door het aanbod van leveranciers op één website bij te houden, deze samen met algemene informatie te presenteren en vooral uw mening te vragen over aspecten die u belangrijk vindt, maken wij een belangrijke stap naar een transparant en genuanceerd overzicht van leveranciers.

Organisatie

Checklistwebwinkel.nl is een initiatief van Checklist Publishing B.V. 

Werkwijze

Met een duidelijke gedragscode en de inzet van een onafhankelijke redactie bewaken wij actief en nauwgezet de kwaliteit van de recensies op Checklistwebwinkel.nl. De redactie beoordeelt recensies op basis van een gedragscode; voor ongefundeerde kritiek, beledigingen, polemieken en hetzes is geen ruimte. De website is niet bestemd voor openbare escalaties. Met deze uitgangspunten hopen wij voor alle betrokkenen een objectief en betrouwbaar referentieplatform te kunnen bieden met betrekking tot ervaringen van webwinkeliers met vermelde leveranciers.

Nieuws en pers

Wilt u een persbericht sturen naar Checklistwebwinkel.nl? Stuur dan een e-mail naar webwinkel@checklist.nl

Voor leveranciers

Voor leveranciers biedt Checklistwebwinkel.nl een betrouwbaar overzicht van waarderingen. Staat u nog niet op deze site, en wilt u vermeld worden op Checklistwebwinkel.nl? Neem dan contact met ons op.

Adverteren

Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Arnout Bonselaar via (010) 224 8033. Hij informeert u graag over de advertentiemogelijkheden.